ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Νέα αντίληψη στον κλάδο
των μεταφορών

Η KLS KOUVIDIS Logistics είναι μια νέα, δυναμική και μοντέρνα εταιρία που σκοπεύει να ενισχύσει τον κόσμο της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από μια διαφορετική κουλτούρα λειτουργίας. Η KLS KOUVIDIS Logistics αποτελεί 100% θυγατρική της εταιρίας KOUVIDIS, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων από το 1979.

Το πάθος μας για ποιοτικές και ασφαλείς μεταφορές ξεκίνησε το 1990 όταν δημιουργήσαμε τον πρώτο στόλο φορτηγών οχημάτων μας, για την καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών της μητρικής μας εταιρίας KOUVIDIS. Βασικός μας στόχος ήταν να μεταφέρουμε τα προϊόντα μας με ασφάλεια και απόλυτη συνέπεια. Έκτοτε, μετά από 30 χρόνια τεχνογνωσίας, έχουμε αποτελέσει έναν από τους πιο αξιόπιστους διανομείς εμπορευμάτων χονδρικής πώλησης στον ηλεκτρολογικό κλάδο.

Οι αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της KOUVIDIS στην αποστολή εμπορευμάτων προς τα κέντρα διανομής της σε Ελλάδα και Εξωτερικό σε συνδυασμό με το ζήλο μας για την παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας στην εφοδιαστική αλυσίδα μας οδήγησαν στην απόφαση για μια ενιαία και συντονισμένη καθετοποίηση αυτής της υπηρεσίας.

Έτσι ιδρύσαμε την KLS KOUVIDIS Logistics, μια εξολοκλήρου νέα εταιρία που ουσιαστικά αναλαμβάνει την ασφαλή και βιώσιμη μεταφορά των προϊόντων της KOUVIDIS καθώς και κάθε είδους εμπορευμάτων εντός της ελληνικής επικράτειας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η ασφαλής μεταφορά, διανομή και αποθήκευση εμπορευμάτων (3PL – Third Party Logistics) με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΟΡΑΜΑ

Να αποτελέσουμε μια πρωτοπόρο εταιρία στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας με την παροχή υψηλής & σταθερής ποιότητας ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφοράς, διανομής και αποθήκευσης.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Ποιότητα
Ασφαλής αποθήκευση και μεταφορά εμπορευμάτων.
Αειφορία
Σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Συνέπεια
Παράδοση σε ακριβή χρονοδιαγράμματα.
ΓΙΑΤΙ KLS;
Ασφάλεια στο εμπόρευμα
 • Επιλέγουμε τα πιο αξιόπιστα και τα πιο αποδοτικά φορτηγά οχήματα για τις μεταφορές μας. Με τα βραβευμένα ACTROS της MERCEDES BENZ εγγυούμαστε την πλήρη κάλυψη των προδιαγραφών της κοινοτικής νομοθεσίας για την οδική ασφάλεια.
 • Εμπιστευόμαστε την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων και εμπορευματοκιβωτίων μόνο πάνω στα ανθεκτικά πατώματα της SCHMITZ CARGOBULL, πανευρωπαϊκό ηγέτη στην κατασκευή επικαθήμενων, με πλήρως γαλβανισμένα αμαξώματα χωρίς κολλήσεις.
 • Εφαρμόζουμε ένα προηγμένο σύστημα εντοπισμού GPS σε συνεργασία με την εταιρία FROTCOM, ώστε να γνωρίζουμε την ακριβή τοποθεσία των οχημάτων μας σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων.
 • Εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά και την ακέραια παράδοση των εμπορευμάτων παρέχοντας υπηρεσία ασφάλισης φορτίου.
 • Υιοθετούμε μια ολοκληρωμένη πολιτική για την οδηγική ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών μας μέσα από την υιοθέτηση των διεθνών προτύπων ISO 39001 και ISO 9001 αντίστοιχα, με την πιστοποίησή τους από τον αναγνωρισμένο φορέα Bureau Veritas.
 • Έχουμε συμπληρώσει περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρία στην καθημερινή διανομή εμπορευμάτων στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο).
Ασφάλεια στο περιβάλλον
 • Επενδύουμε στη δημιουργία ενός “Πράσινου” στόλου, πλήρως συμμορφούμενου με τις προδιαγραφές των EURO 6 κινητήρων, με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τη στάθμη θορύβου και τις εκπομπές ρύπων που παράγουμε και να διασφαλίσουμε ένα χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα
 • Κάνουμε αυστηρή χρήση της τεχνολογίας Adblue η οποία μετατρέπει το 85% των οξειδίων του αζώτου που προέρχονται από τα καυσαέρια του οχήματος σε αβλαβές άζωτο και υδρατμούς μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
 • Εφαρμόζουμε προηγμένα συστήματα ελέγχου αμαξώματος ώστε να επεμβαίνουμε συνεχώς σε κάθε παράμετρο με στόχο και την μέγιστη ασφάλεια, την υψηλότερη απόδοση αλλά κυρίως την εξοικονόμηση ενέργειεας.
Ασφάλεια στον άνθρωπο
 • Διαθέτουμε έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς με περισσότερα από 20 χρόνια προϋπηρεσίας στον απαιτητικό χώρο των εθνικών μεταφορών, έτοιμους να καλύψουν με υπευθυνότητα και ασφάλεια οποιαδήποτε μεταφορική ανάγκη.
 • Ακολουθούμε πιστά τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 165/2014 για τους ταχογράφους στις εθνικές μεταφορές εγκαθιστώντας ηλεκτρονικούς ταχογράφους σε όλα μας τα φορτηγά οχήματα για την ορθότερη εφαρμογή της νομοθεσίας περί ασφαλούς οδήγησης.
 • Επενδύοντας σε προηγμένο εξοπλισμό με αυξημένα επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους μας.
2
Συστήματα διαχείρισης
ISO 9001 & ISO 39001
30+
Χρόνια εμπειρίας
στη διανομή
εμπορευμάτων
22
Xρόνια προϋπηρεσίας
των οδηγών μας
100%
Πράσινος στόλος
Οι μεταφορές είναι το πάθος μας! Δοκιμάστε μας...
ΕΥΘΥΝΗ
 • Υιοθετώντας τις αρχές του διεθνούς προτύπου ISO 39001 δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των οδικών μας δικτύων.
 • Ενσωματώνοντας τους “ευφυής ταχογράφους” σε όλα μας τα οχήματα δεσμευόμαστε για την τήρηση της νομοθεσίας κατά τη διάρκεια εργασίας.
 • Διαθέτοντας ένα στόλο οχημάτων με τεχνολογία κινητήρων EURO 6 μπορούμε να εγγυηθούμε ότι προσφέρουμε οικολογικές μεταφορές.
 • Επενδύοντας σε προηγμένο εξοπλισμό με αυξημένα επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους μας.