12.06.2021
Ανάπτυξη του στόλου με γνώμονα την ασφάλεια & συνέπεια

Με τις νέες προσθήκες ενός φορτηγού οχήματος ACTROS της εταιρίας MERCEDES BENZ και ενός επικαθήμενου της εταιρίας Schmitz Cargobull, προχωράμε με σταθερά βήματα την επέκταση του στόλου μας στην KLS KOUVIDIS Logistics φτάνοντας αισίως τα επτά (7) φορτηγά οχήματα και τα δεκαέξι (16) επικαθήμενα.

Κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας από την πρώτη οδική μεταφορά που πραγματοποιήσαμε τον Απρίλιο του 2020, συνεχίζουμε να λειτουργούμε με γνώμονα την ασφάλεια απέναντι στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα, παραμένουμε συνεπείς προχωρώντας με σταθερά βήματα την αύξηση του στόλου μας. Με τη ζήτηση και τις νέες συνεργασίες να αυξάνονται συστηματικά, η ανάπτυξη αυτή είναι σημαντική για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά.

Έχοντας ξεπεράσει τα 50 οχήματα σε ομιλικό επίπεδο, πορευόμαστε με σταθερά ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης και συνεχίζουμε να ακολουθούμε το όραμά μας, παρουσιάζοντας στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας μια φρέσκια και σύγχρονη οπτική παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφοράς.

Με τρία (3) σημεία εξυπηρέτησης σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούμε μεταφορές ξηρών φορτίων δια μήκους της Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.