22.01.2021
Μεταφορά Φωτοβολταϊκών Πάνελ με Ασφάλιση Εμπορεύματος έως και 300.000€

Ο κλάδος Logistics είναι από τους σημαντικότερους κλάδους που ταλανίζονται σχετικά με την ασφάλιση για ζημιές ή απώλειες των εμπορευμάτων έναντι κινδύνων που δύνανται να παρουσιαστούν κατά τη μεταφορά τους. Για το λόγο αυτό, περιπτώσεις μεταφορών με υψηλής χρηματικής αξίας φορτία θέτουν ως κύρια κριτήρια για την επιλογή μεταφορικής εταιρίας την αξιοπιστία της, όπως επίσης και την ασφάλιση μεταφοράς που παρέχει.

Στην KLS KOUVIDIS Logistics, έχοντας ως απαράβατη προϋπόθεση την εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ασφάλεια των εμπορευμάτων τους, παρέχουμε ασφάλεια εμπορεύματος έως και 300.000€, έχοντας συνάψει συμβόλαιο ασφάλισης με την Generali Ασφαλιστική. Έτσι, μπορούμε να μεταφέρουμε τα φορτία των πελατών μας, προσφέροντάς τους την διασφάλιση που επιζητούν, ειδικά για εμπορεύματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Με αυτό τον τρόπο και κάνοντας χρήση της παραπάνω προσφερόμενης υπηρεσίας, η KLS προχώρησε σε ολοκλήρωση της μεταφοράς φωτοβολταϊκών πάνελ για λογαριασμό ενός από τους πελάτες της. Σε μια οδική διαδρομή που ξεκίνησε από τον Ασπρόπυργο Αττικής, το φορτίο με τα πάνελ έφτασε στη Φοινικιά του Ηρακλείου Κρήτης.

Το φορτίο αποτελούνταν από 840 πάνελ με καθαρό βάρος πάνω από 17,5 τόνους και αξίας εμπορεύματος άνω των 100.000€, τα οποία είχαν στοιβαχτεί σε είκοσι οχτώ (28) παλέτες συνολικά. Τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από την εταιρία LONGi, μια από τις ηγέτιδες εταιρίες στην κατασκευή μονοκρυσταλλικών κυψελών παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη προσφερόμενη υπηρεσία μεταφοράς που ανέλαβε η KLS είναι αποτέλεσμα της αναγκαιότητας για την ασφάλεια του εμπορεύματος. Το φορτίο με τα πάνελ είχε αρκετά υψηλή οικονομική αξία και, όπως είναι φυσικό, όσο μεγαλύτερη είναι η αξία του εμπορεύματος, τόσο σημαντικότερο ρόλο παίζει η ασφάλιση μεταφοράς για τον πελάτη.