15.03.2023
Νέα Υπηρεσία KLS TRACKING

Στην KLS KOUVIDIS LOGISTICS στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τον κόσμο της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από μια φρέσκια και διαφορετική κουλτούρα λειτουργίας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του κλάδου και υιοθετούμε βέλτιστες πρακτικές που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στον πελάτη.

Ορμώμενοι από τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα ψηφιακή εποχή, προχωρήσαμε σε μια σημαντική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, αναπτύσσοντας τη νέα online εφαρμογή KLS TRACKING. Με το KLS TRACKING, ο πελάτης μπορεί να λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο (real time) μια ολιστική ενημέρωση για τα δρομολόγια που διανύουν καθημερινά τα φορτία του. Πλέον, θα παρέχεται η ακριβής τοποθεσία του οχήματος πάνω στον χάρτη, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η μεταφορά (εντολή, φόρτωση, παράδοση) καθώς και ο ακριβής χρόνος παράδοσης στο τελικό σημείο προορισμού που έχει οριστεί.

Η είσοδος στην εφαρμογή KLS TRACKING μπορεί να γίνει μέσα από την ιστοσελίδα μας με τη χρήση ενός μοναδικού αριθμού που θα αποστέλλεται στον πελάτη, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνο σε κάθε στάδιο της μεταφοράς.

Με τη νέα εφαρμογή KLS TRACKING διασφαλίζεται η ακρίβεια στην εκτέλεση των καθημερινών δρομολογίων, αποφεύγονται λάθη και επιτυγχάνεται μια ολιστική ενημέρωση προς όλες τις κατευθύνσεις προς αμοιβαίο όφελος.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.