07.10.2020
Νέες προσθήκες οχημάτων MERCEDES BENZ και Schmitz Cargobull

Σε επέκταση του στόλου της προχώρησε η KLS KOUVIDIS LOGISTICS προσθέτοντας 2 ακόμα φορτηγά οχήματα ACTROS της εταιρίας MERCEDES BENZ καθώς και 2 επικαθήμενα της εταιρίας Schmitz Cargobull.

Τα φορτηγά ACTROS είναι τελευταίας γενιάς με κινητήρες προηγμένης τεχνολογίας καυσαερίων EURO 6 και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και 11% σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Αυτό οφείλεται στα εξελιγμένα συστήματα ελέγχου ταξιδιού που διαθέτουν Predictive powertrain control (PPC) καθώς και στο προηγμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 (βασικός εξοπλισμός οχήματος). Εννοείται ότι τα νέα φορτηγά της KLS είναι εξοπλισμένα, όπως και τα υπόλοιπα του στόλου της, με κορυφαία συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, προειδοποίησης, υποβοήθησης της απόστασης καθώς και on line διάγνωσης OBD-C).

Σχετικά με τα 2 νέα επικαθήμενα μήκους 13,6m της Schmitz Cargobull αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το προηγμένο σύστημα αυτόματης πλήρωσης αέρα που διαθέτουν στα ελαστικά τους. Η τεχνολογία αυτή μας δίνει την δυνατότητα να εκλεχθεί δυναμικά η εσωτερική ρύθμιση πίεση ελαστικών η οποία έρχεται σε αλληλεπίδραση με άλλες παραμέτρους όπως το βάρος του επικαθήμενου. Αποτέλεσμα είναι καλύτερη ολίσθηση, υψηλότερη απόδοση καθώς και βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Επίσης, τα νέα επικαθήμενα εξοπλίζονται με το νέο σύστημα ελέγχου Smartboart της WABCO. Οι οδηγοί της KLS μπορούν πλέον να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αμαξώματος καθώς αποκτούν πρόσβαση σε πολύ σημαντικές λειτουργίες όπως διανυθέντα χιλιόμετρα, φθορά τακακίων, φορτία ανά άξονα, πίεση ελαστικών, χειρισμοί αξόνων/αναρτήσεων κ.α.

Η KLS KOUVIDIS LOGISTICS συνεχίζει να «χτίζει» έναν μοντέρνο στόλο από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους με γνώμονα την ασφάλεια των οχημάτων, την ασφάλεια του οδικού δικτύου καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.