28.12.2020
Διεύρυνση δικτύου εξυπηρέτησης με την προσθήκη νέων οχημάτων ATEGO

Η KLS KOUVIDIS Logistics προχώρησε σε προσθήκη τριών (3) νέων οχημάτων ATEGO της εταιρίας MERCEDES BENZ, φτάνοντας έτσι τον αριθμό των 24 οχημάτων.

Τα φορτηγά ATEGO διαθέτουν κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας καυσαερίων Euro VI με χαμηλή κατανάλωση και κατ’ επέκταση μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αυτό επιτυγχάνεται αφενός από την χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση και την αντίσταση κύλισης των οχημάτων, αφετέρου δε από το ενσωματωμένο πρόγραμμα οδήγησης economy, το οποίο εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό και οικονομία καυσίμου.

Οι νέες προσθήκες στον στόλο της KLS φτάνουν σε μήκος τα 7 και 6 μέτρα αντίστοιχα, με ωφέλιμο βάρος φορτίου που φτάνει τους έξι (6) τόνους, διαθέτοντας καρότσα με κουρτίνα τα δυο όχηματα και το άλλο κόφα. Έτσι, τα ATEGO είναι ιδανικά για ελαφρές διανομές και δύνανται για μετακινήσεις ακόμα και σε κατοικημένες περιοχές.

Η χρήση των φορτηγών ATEGO λοιπόν, αποτελεί μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση για τη μεταφορά φορτίων, καλύπτοντας περιοχές στις οποίες τα επικαθήμενα δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση. Έως τώρα, συμβάλλουν τα μέγιστα για τη διανομή των προϊόντων της εταιρίας KOUVIDIS σε όλη την Κρήτη, έχοντας τη δυνατότητα για μετακίνηση μέσα σε πόλεις αλλά και πιο δύσβατες περιοχές και διαδρομές.

Πιστή στο όραμά της, η KLS KOUVIDIS Logistics συνεχίζει το χτίσιμο γερών βάσεων για την παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφοράς, διανομής και αποθήκευσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, μπορείτε να πατήσετε εδώ.