08.07.2022
Supply Chain Awards 2022 | Σπουδαίες βραβεύσεις για KLS και KOUVIDIS

Η KLS KOUVIDIS Logistics και η μητρική εταιρία KOUVIDIS απέσπασαν δυο σημαντικές διακρίσεις στα Supply Chain Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν στο House124, Χαλάνδρι Αττικής την Πέμπτη 07.07.2022. Η KLS KOUVIDIS Logistics, με μόλις 2 χρόνια λειτουργίας στον κλάδο των χερσαίων μεταφορών, έλαβε το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Χερσαίες Μεταφορές», ενώ η KOUVIDIS διακρίθηκε με το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα | Παραγωγή-Εμπορία ηλεκτρολογικού & ηλεκτρονικού υλικού» ξεχωρίζοντας ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το πρώτο βραβείο για την KLS KOUVIDIS Logistics είναι πραγματικότητα! Είμαστε μια νέα, δυναμική και μοντέρνα εταιρία που ιδρύθηκε με ξεκάθαρη αποστολή να ενισχύσουμε τον κόσμο της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από μια διαφορετική κουλτούρα λειτουργίας. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής και σταθερής ποιότητας εθνικών καθημερινών μεταφορών (Κρήτη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη) με έμφαση στην ασφάλεια του εμπορεύματος και το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η νέα αυτή κουλτούρα λειτουργίας που ενστερνιζόμαστε ήταν και ο κύριος λόγος που βραβευτήκαμε με το Αργυρό βραβείο ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο των χερσαίων εθνικών μεταφορών.

Παράλληλα, η KOUVIDIS δέχτηκε μια πολύ τιμητική διάκριση για την ολιστική προσέγγιση στην εφοδιαστική αλυσίδα. Η ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σταδίων που περνάει ένα προϊόν μέχρι να φτάσει στον τελικό καταναλωτή αποτελούσε, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, βασική και ουσιαστική προτεραιότητα. Η KOUVIDIS αξιώνεται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους διανομείς εμπορευμάτων χονδρικής πώλησης στον ηλεκτρολογικό κλάδο. Σημαντικός παράγοντας για την πλήρη καθετοποίηση της εφοδιαστικής της αλυσίδας αποτέλεσε η ίδρυση της KLS KOUVIDIS Logistics . Με την KLS, η KOUVIDIS εξασφαλίζει την ασφαλή και βιώσιμη μεταφορά των προϊόντων της καθώς και κάθε είδους εμπορεύματος εντός της ελληνικής επικράτειας.

Τα βραβεία “Supply Chain Awards” είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, από το 2016, με την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, την Αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Υποδομών & Μεταφορών. Στόχος είναι η επιβράβευση καλών πρακτικών, καινοτόμων πρωτοβουλιών και έργων στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θεσμό, μπορείτε να δείτε εδώ.